1025 Dokdo Eye Cream - Hydratační oční krém | 30 ml

Novinka
Značka: Round Lab
590 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Potřebuješ trochu rozjasnit pohled? Pak rozhodně vyzkoušej hydratační oční krém od Round Lab. Rozjasní pleť kolem očí, redukuje jemné vrásky a postará se o skvěle hydratovanou pleť očního okolí. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hydratované oční okolí bez jemných vrásek

Kdo by nechtěl zářivý a jasný pohled? O oční okolí je třeba se pečlivě starat. S tím ti pomůže hydratační oční krém od Round Lab, který pleť okolo očí rozjasní, intenzivně hydratuje a zlepšuje pružnost pleti. Postará se také o jemné vrásky okolo očí. 

Produkt je hypoalergenní a je vhodný pro všechny typy pleti, oceníš ho i s pletí citlivou.

Čím tě nadchne:

  • Intenzivně hydratuje pleť.
  • Vyhlazuje jemné vrásky.
  • Zpevňuje oční okolí.
  • Zklidňuje pokožku.

Hlubokomořská voda plná minerálů

Kyselina hyaluronová je základem v hydrataci pleti. Tento oční krém ji obsahuje v několika formách a dodá tak pleti opravdové zvlhčení. Obsah hlubokomořské vody doplní pokožce potřebné minerály a pleť osvěží. Panthenol se zase postará o zklidnění podráždění. 

Speciální účinné formule:

  • Hlubokomořská voda - Osvěží pokožku, má zklidňující vliv, je zdrojem minerálů.
  • Kyselina hyaluronováKyselina hyaluronová je pro tvoji pokožku jako "zvláčňující liják". Dodává mladistvou pevnost, neodolatelnou jemnost a k tomu úžasnou záři, která je krásná jako sluneční paprsek na kapce rosy.
  • Panthenol - Tato účinná látka je totiž mistryní regenerace a posiluje tvou pleť. Trápí tě zarudnutí a oslabená kožní bariéra? Tak to by ve tvé péči neměl panthenol rozhodně chybět.

Použití:

  1. Vyčisti pleť.
  2. Nanes krém na oblast pod očima.
  3. Jemně vmasíruj. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Oční krémy
BALENÍ: 30 ml
SLOŽENÍ: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Decyl Cocoate, Niacinamide, Octyldodecanol, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, C12-16 Alcohols, 1,2-Hexanediol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Palmitic Acid, Polymethylsilsesquioxane, Hydrogenated Lecithin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, PVP, Xylitol, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sodium Phytate, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Moringa Oleifera Seed Extract, Sea Water, Bisabolol, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Bacillus Ferment, Micrococcus Lysate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-5, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz